All Natural Foods
 • slidebg1

  Naše strasti su
  priroda i tradicija.

 • slidebg1

  Potpuno smo posvećeni
  jedinstvenim ukusima prirode.

 • slidebg1

  Naše opredeljenje je
  čisto prirodno voće.

O NAMA

Sa idejom i vizijom da iskoristimo najbolje iz prirode, 2013. godine započeli smo izgradnju savremene fabrike gde je na prvom mestu briga o očuvanju najboljih nutritivnih vrednosti voća. Sa entuzijazmom gledamo na vreme pred nama gde jača svest i briga o zdravom načinu života. Naši potrošači i njihovo zadovoljstvo su u centru svega što radimo. Naš cilj je da budemo vrhunski, a ne obični prerađivači voća i povrća, jer je naša želja da ponudimo beskompromisni kvalitet i da se pozicioniramo kao lideri u inovacijama. Naša specijalnost je prerada voća i povrća sušenjem, bez bilo kakvih dodataka.

VISOK KVALITET PROIZVODNJE

Nama su na prvom mestu vaše poverenje u sigurnost i kvalitet naših proizvoda. Proces proizvodnje je usklađen sa svim zahtevima relevantnih evropskih standarda kvaliteta (IFS i BRC). Konstantno brinemo o bezbednosti proizvodnje kroz GMP, integrisani sistem kontrole, koji obezbeđuje da se proizvodna procedura poštuje tokom celog procesa. Posedujemo i HACCP serifikat, kao i standard koji upravlja bezbednošću hrane ISO 22000. Kvalitet sušenih uzoraka se redovno kontroliše u fabričkoj laboratoriji, kao i u nezavisnoj sertifikovanoj laboratoriji. Na zahtev možemo u kratkom roku da obezbedimo Košer i Halal sertifikate.

SAMO NAJBOLJE VOĆE

Odabir sirovina je jako važan korak u procesu proizvodnje, gde je standard kvaliteta visoko postavljen. Sarađujemo isključivo sa pažljivo odabranim, odgovornim plantažama koje se pridržavaju Global GAP kriterijuma za gajenje voća. Odgovor na veću potražnju za organskim proizvodima tokom zadnje decenije našli smo u saradnji sa plantažama organskog voća u južnoj Evropi. Pre ulaska u sušaru, organoleptički kontrolišemo kvalitet svakog pojedinačnog ploda.

100

 • Bez aditiva i konzervansa
 • Bez limunske kiseline
 • Bez askorbinske kiseline
 • Bez dodatog šećera
 • Bez glutena
 • Bez dodatih masnoća
 • Bez GMO sastojaka

VRHUNSKA SVEŽINA

Sušara je inovativan zatvoren sistem sa jedinstvenim tehnološkim rešenjima, konstruisana je na tradicionalnim iskustvima i modernoj tehnologiji i zbog toga sam proces sušenja može da ispuni sva očekivanja po pitanju rokova i kvaliteta. Proces sušenja se odvija na nižim temperaturama od uobičajenih čime zadržavamo nutritivne vrednosti, a odstranjujemo svu vodu iz ploda. Sjajan miris i ukus svežeg voća se zadržava, a dobija se prepoznatljiva hrskavost. Ovaj patentirani proces garantuje da voće ostaje zdravo i ukusno kao i dok je bilo sveže, bez dodavanja sećera, konzervansa ili aditiva.

PRIVATE LABELS FRIENDLY

Konkurentnost naših proizvoda obezbeđujemo efikasnim korišćenjem resursa, a naš inovativni proizvodni pogon, kapaciteta 2 000 tona godišnje, fleksibilno je koncipiran tako da može da zadovolji sve zahteve Private Label produkcije po pitanju oblika sečenih kolutova i gramaže pakovanja. Takođe razvijamo tailor-made rešenja, koja u potpunosti odgovaraju zahtevima naručioca.

LOGISTIKA I TRANSPORT

Da bi zaokružili svoju uslugu i našim klijentima pružili zaista vrhunski kvalitet, osim tehnološko napredne proizvodnje prvoklasnog sušenog voća, obezbeđujemo i logističko-transportna rešenja za celu Evropu. Garantujemo prvoklasnu uslugu transporta, regulisanja carinskih dokumenata, skladištenja, manipulacije robom, sve do distribucije do krajnjeg korisnika.

Budimo u kontaktu

ALL NATURAL FOODS

Preuzmite katalog u PDF formatu.

Download